Vakantiehuis blijkt in trek: al 20.000 lootjes verkocht

De loterij van gymclub Acro Academy uit Marum, waarmee deelnemers een vakantiehuis ter waarde van 150.000 euro kunnen winnen, loopt storm. Halverwege de actie zijn er al 20.000 loten verkocht.

Om de loterij definitief door te laten gaan, moeten er tussen de 21.000 en 23.000 loten verkocht worden.

'Hoeveel loten precies, hangt af van de kosten die we maken. Maar die aantallen komen dus al wel in zicht', vertelt clubmanager Jorrit Veenstra trots.

Advertenties op Facebook

Om zoveel mogelijk lootjes te verkopen verzorgden leden van Acro Academy veel optredens en werden er tal van acties op touw gezet. Maar vooral de inzet van social media bleek een gouden zet, vertelt Veenstra.

'Onze advertenties via Facebook hebben heel goed gewerkt. Werkelijk uit het hele land hebben mensen daardoor loten gekocht. Zo gaat het wel lukken om de loterij door te laten gaan.'

Nieuwe sporthal

De loten kosten 33 euro per stuk en met de verkoop ervan hopen de gymnasten genoeg geld op te halen voor een nieuwe sporthal.

Bezichtiging

Vanwege de interesse in de loterij heeft Acro Gym op 31 augustus en 1 september een bezichtiging van het vakantiehuis georganiseerd. Naast de vakantievilla, die overigens in Gasselternijveen staat, is er met de loterij ook onder meer een auto en een reischeque te winnen.

Lees ook:

- Gymclub verloot vakantiehuis ter waarde van 150.000 euro

Meer over dit onderwerp:
MARUM
Deel dit artikel:

Recent nieuws