Competitieschema voor Donar bekend

Het competitieschema van de basketbal eredivisie is bekendgemaakt. Donar begint met twee thuiswedstrijden.

De ploeg van coach Erik Braal begint de competitie op woensdagavond 2 oktober in MartiniPlaza tegen Apollo uit Amsterdam. Zaterdag 5 oktober ontvangen de Groningers New Heroes uit Den Bosch. Bekijk hier het volledige competitieschema.

Geen Supercup

De afgelopen vijf jaren speelde Donar voorafgaand aan de competitie de strijd om de Supercup. Dit jaar gaat dat duel tussen bekerwinnaar ZZ Leiden, met voormalig Donar-speler Drago Pasalic, en de landskampioen, die dit seizoen gaat spelen onder de naam Landstede Hammers uit Zwolle.

Champions League

Voorafgaand aan de competitie spelen de Groningers wel in de voorronde van de Champions League. Donar speelt op dinsdag 17 september in Lissabon tegen Benfica, vrijdag 20 september komen de Portugezen op bezoek in MartiniPlaza. Bij winst volgt een tweeluik tegen het Montenegrijnse Mornar Bar.

Eerste training

Komende maandag traint Donar vanaf 19.00 uur in MartiniPlaza voor het eerst dit seizoen openbaar. De vrijdagavond daarop spelen de Groningers het eerste oefenduel, in Bedum tegen De Groene Uilen.

Meer over dit onderwerp:
sport donar GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws