A7 twee weekenden gedeeltelijk afgesloten

De snelweg A7 wordt tussen Zuidbroek en Westerbroek, in de richting van Groningen, twee weekenden afgesloten voor onderhoud. Het verkeer wordt omgeleid via de N33, N34 en A28.

Van vrijdag 30 augustus tot maandag 2 september en van vrijdag 6 tot maandag 9 september is de noordelijke rijbaan gesloten in verband met grootschalig onderhoud. Beide weekenden gaat de weg op vrijdag om 19.00 uur dicht en weer open op maandag 6.00 uur. Er zijn asfaltwerkzaamheden en er wordt een duiker bij Zuidbroek vervangen.

In het weekend van 4 tot 7 oktober wordt een faunaduiker bij Scharmer aangelegd. Het verkeer wordt ter hoogte van de werkzaamheden omgeleid. De rijbaan is dan niet afgesloten.

Omleidingsroutes

In het eerste weekend wordt het doorgaand verkeer richting Groningen vanaf Zuidbroek omgeleid via de N33, N34 en A28 richting Groningen. In het tweede weekend wordt het doorgaand verkeer richting Groningen vanaf vrijdagavond tot zondagochtend omgeleid via N33 Assen en de A28 omdat de N34 dan afgesloten. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N860 en de parallelweg bij Zuidbroek.

Meer over dit onderwerp:
Groningen-Stad A7 ZUIDBROEK
Deel dit artikel:

Recent nieuws