Koffiecorner #41: 'Bij verkoop Doan haalt Groningen geen vervanger'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema is op vakantie en dus ontvangt Martin Drent samen met Oetse Eilander een aantal gasten.

We bespreken de transferperikelen bij FC Groningen. 'Als Ritsu Doan voor veel geld wordt verkocht haalt FC Groningen geen vervanger', zegt RTV Noord FC-watcher Stefan Bleeker. Vaste Koffiecorner gast Martin Drent begrijpt die keuze niet en zou in dat geval graag versterking zien.

Verder praten we met Groningens' atletiek hoop op de 800 meter: Thijmen Kupers. Hij dreigt het komende WK begin september te missen door een slepende achillesblessure, maar heeft de hoop nog niet helemaal opgegeven.

Over collega atleet Roelf B. uit Stadskanaal die op verdenking van drugshandel vastzit in Hongarije vastzit zegt hij: 'Ook al begrijp ik niet waarom iemand zoiets doet, ik hoop dat hij zijn straf in Nederland mag uitzitten.'

Afbeelding

Stefan Bleeker, Oetse Eilander, Henk Elderman, Thijmen Kupers en Martin Drent.

Stefan Bleeker: 'Bij verkoop Doan haalt FC Groningen geen vervanger'
Thijmen Kupers: 'Door in drugs handelende atleten moet ik mij nu aldoor verdedigen'
Henk Elderman: 'Roelf B maakte twee jaar geleden op mij een behoorlijk naïeve indruk'
Stefan Bleeker: 'Michael Breij en Django Warmerdam mogen vertrekken'

Podcasts bij RTV Noord
Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de Noordzaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren. 

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
podcast GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws