Rondje Groningen: Is Stad klaar voor de komst van Greenday?

Groningen leek vanochtend wel even trending op Twitter, even nadat de kaartverkoop van Greenday in het Stadspark opende. Of het nou in Parijs of Groningen is, als Greenday maar komt!

Elke doordeweekse dag om 21.00 uur zet RTV Noord de leukste en meest opmerkelijke (sociale media) berichten uit Stad en Ommeland op een rij in Rondje Groningen. Door de berichten kan dit artikel wat langer laden dan andere verhalen in de app en op de site.

1) Greenday-fans komen naar Groningen

Dinsdagochtend jubelen allerlei fans dat het is gelukt: een kaartje bemachtigen voor het Hella Mega Tour-concert van de band Greenday in het Stadspark in Groningen (waar ook Fall Out Boy en Weezer optreden, overigens).

2) Blij met de uitzending

De eigenaren van het Torentje van Trips in Tripscompagnie kijken vol plezier terug op hun aflevering in het programma Bed & Breakfast.

torentjevantrips

Wat een leuke reacties krijgen wij binnen na de uitzending van Bed & Breakfast van afgelopen vrijdag (13 september) waar wij aan mee hebben gedaan. Het programma is deze week nog terug te zien via NPO. Bedankt allemaal!
En @ontdekmiddengroningen bedankt voor deze leuke foto.

3) Trots op de baan

Gefeliciteerd, Martijn!

4) Quizvraagje

Voordat je de tags bekijkt: waar is deze foto genomen?

5) Blanks kan er met zijn hoofd niet bij

De Groningse zanger en vlogger heeft nu één miljoen abonnees.

musicbyblanks

THANK YOU FOR ONE MILLION 💛💛💛 from the bottom of my heart. because of you i can do what i love. here’s to many more songs, overexcited screams and good vibes 🕺🏻🏆

6) Zwoel met een hoofdletter Z

Een van de jongens van Wat Aans' clip WOAROMDATTEN kan nog veel meer dan stand-in Wat Aans-rapper zijn, laat hij zien bij Kizombadancestars in Stad.

7) Blij met Prinsjesdag

Gronings Tweede Kamer-politicus Antje Diertens van D66 houdt van Prinsjesdag, lijkt het.

8) Jatstraat in kleur

Weer een hele fraaie van Jurrien Koop: de Oude Kijk in 't Jatstraat in kleur!

9) Psst... wakker worden!

Het lijkt erop dat Ankie Broekers-Knol, de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid die ook over het azc in Ter Apel gaat, niet helemaal bij de les is als de Koning over Groningen spreekt.

10) Chileens bezoek

Uiteraard werd dit bijzondere bezoek meteen gespot door Simen.

Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Spit hier door het archief. Tot morgen!

Meer over dit onderwerp:
rondjegroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws