Gedupeerde Dream or Donate krijgt toch geld van Broer Rasta

Pascal Koolhof uit Zandeweer krijgt naar alle waarschijnlijkheid toch nog het geld uitgekeerd van crowdfundingssite Dream or Donate. Dat heeft hij te horen gekregen van zijn advocaat Royce de Vries.

De eigenaar van de site, Broer Rasta, heeft aan Koolhofs advocaat laten weten het geld alsnog over te maken. Via de site had Koolhof ongeveer 10.000 euro ingezameld voor een rolstoelbus voor zijn dochter Julia.

Positief

Er moet nog wel gekeken worden naar enkele voorwaarden, voordat er kan worden overgegaan op daadwerkelijke uitbetaling. Andere gedupeerden hebben al geld teruggekregen, dus Koolhof is positief gestemd. 'We gaan ervan uit dat het goedkomt.'

Koolhof: 'Ik ben hartstikke positief. Ik dacht natuurlijk wel: Hoe kan dit nu ineens zo snel? Maar het belangrijkste is dat we betaald krijgen. Ik hoop dat we binnen nu en een paar dagen het geld op onze rekening hebben.'

Beslag op villa

De site van oprichter Robert-Jan Mastenbroek, zoals Broer Rasta echt heet, ging een paar weken geleden plotseling offline, met Koolhof als een van de gedupeerden. Mastenbroek beweerde dat zijn site was gehackt. Advocaat De Vries legde vorige week namens gedupeerden van Broer Rasta nog beslag op diens riante villa in Witharen.

Lees ook:

- Advocaat legt beslag op villa van Broer Rasta
- Eerste uitbetaling aan advocaat gedupeerde crowdfundingssite Dream or Donate
- Oprichter donatie-site verkoopt villa om gedupeerden terug te kunnen betalen

Meer over dit onderwerp:
ZANDEWEER
Deel dit artikel:

Recent nieuws