Lopend Vuur: Ik ben ervan overtuigd dat er buitenaards leven is

De Amerikaanse marine heeft bevestigd dat beelden van ufo's uit 2015 echt en betrouwbaar zijn. De opnames van de onbekende vliegende objecten zijn gemaakt door piloten van de marine.

Wat er op de beelden te zien is, kan of wil de marine niet zeggen. Er werden destijds opnames van onbekende vliegende objecten gemaakt door piloten van de marine.

Area 51

Afgelopen week werden de Nederlandse Youtubers Ties Granzier en Govert Sweep opgepakt voor het betreden van een verboden terrein bij Area 51 in de Amerikaanse staat Nevada.

Over Area 51 gaan talloze complottheorieën rond. Sommige mensen denken dat de Amerikanen er onderzoek doen naar ufo's, aliens en ander buitenaards leven. Hoe denk jij hierover? Denk je dat er buitenaards leven is?

Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze Facebookpagina of laat het telefonisch weten via 050-3188288.

De Facebook post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Benzine

'Duurdere benzine? Ik rijd er geen meter minder om', luidde ons Lopend Vuur van woensdag. Zo'n driekwart (74 procent) van de vierduizend stemmers was het eens met die stelling. De overige 26 procent van de stemmers denkt daar anders over.

Meer over dit onderwerp:
lopendvuur GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws