Alle loten verkocht: gymclub vervroegt trekking verloting vakantiehuis

De loterij van Gymclub Acro Academy Noord-Nederland uit Marum, waarmee een vakantievilla van 150.000 euro is te winnen, wordt ruim een maand eerder gehouden dan gepland.

Doordat alle loten inmiddels zijn verkocht, heeft de gymclub toestemming gekregen van de Kansspelautoriteit om de loterij te vervroegen.

Live erbij of gestreamd

De trekking zou eerst op 9 november worden gehouden, maar wordt nu vervroegd naar volgende week zaterdag 5 oktober. Bezitters van een lot kunnen de trekking zelf bijwonen in zalencentrum De Kruisweg in Marum. Voor andere belangstellenden wordt de verloting vanaf 16.00 uur live gestreamd via de Facebookpagina van de club.

Behalve de vakantievilla van 150.000 euro in Gasselternijveen, zijn met de loterij onder andere ook een auto en een reischeque te winnen.

De winnaars van de vakantievilla mogen direct na de trekking komen overnachten in hun nieuwe stulpje; clubmanager Jorrit Veenstra belooft alvast voor 'een goed gevulde koelkast' te zorgen.

Ruim een miljoen

Aanvankelijk hoopte Acro Academy 23.000 loten te verkopen, maar het liep storm. De gymnasten wisten uiteindelijk 33.000 loten van 33 euro per stuk aan de man te brengen.

De opbrengst van de verloting komt daarmee op ruim een miljoen euro, al gaan de prijzen daar nog wel vanaf. Acro Academy steekt de winst in een nieuwe sporthal.

Lees ook:

- Verloting vakantiehuis waarschijnlijk eerder dan gepland
- Vakantiehuis blijkt in trek: al 20.000 lootjes verkocht
- Gymclub verloot vakantiehuis ter waarde van 150.000 euro

Meer over dit onderwerp:
MARUM
Deel dit artikel:

Recent nieuws