Schakel RTV Noord in en mis niets van de 4 Mijl

Het is weer zover: zondag is de 4 Mijl van Groningen. RTV Noord besteedt via televisie, radio, online en social media ruimschoots aandacht aan het hardloopevenement, zodat je er geen seconde van hoeft te missen.

Zaterdagavond al zijn we via Facebook live aanwezig bij de alternatieve 4 Mijl, de 4Mijl4You.

4 Mijl

De wedstrijdloop gaat zondag om 13:00 uur van start in Haren. Davis Kiplangat en Eva Cherono, vorig jaar respectievelijk de snelste man (17:12) en vrouw (19:50), verschijnen ook deze keer weer aan de start.

Ook de Charity Run start om 13:00 uur. Daar zullen onder anderen Mark-Jan Fledderus (technisch directeur FC Groningen) met zijn zoontje, FC Emmen-aanvaller Michael de Leeuw, Lycurgus-coach Arjan Taaij en ex-topvolleyballer Wytze Kooistra meelopen. Daarna is het de beurt aan bedrijfs-, jeugd-, studenten- en recreatielopers. 

Radio en televisie

Op Radio Noord wordt er vanaf 12:00 uur vooruitgeblikt op de 4 Mijl door RTV Noord-verslaggevers Stefan Bleeker en Henk Elderman. Deze laatste doet vanaf 13:00 uur ook het wedstrijdverslag.

Op TV Noord kan er vanaf 12:30 uur alvast worden meegekeken met live-beelden vanaf het parcours. Om 12:40 uur zal er live worden voorbeschouwd op de 4 Mijl door RTV Noord-verslaggever Elwin Baas en Frank Blikslager. 

Online

Ook online hoef je niets te missen van het hardloopevenement. Er wordt gedurende de 4 Mijl een liveblog bijgehouden.

Social

We hebben op Facebook twee livestreams: de tv-uitzending en een webcam bij de finish. Bovendien komt er via de stories van Instagram en Facebook een sfeerverslag van de 4mijl.

Benieuwd hoe de 4 Mijl vorig jaar verliep? Geniet dan nog even terug via onderstaande video.

Lees ook:

Ethiopische 4 Mijl-loper onvindbaar op Schiphol
Qbuzz zet extra bussen in tijdens 4 Mijl
Alles over de 4 Mijl van Groningen

 

Meer over dit onderwerp:
Groningen-Stad sport 4mijl GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws