Cunningham zoekt nieuwe club, maar helpt eerst vriendin verhuizen

Sean Cunningham speelde vijf seizoenen voor Donar en haalde een karrenvracht prijzen binnen. Aan het einde van vorig seizoen werd zijn contract echter niet verlengd.

Sindsdien is de point guard op zoek naar een nieuwe werkgever. Cunningham was dinsdagavond aanwezig bij de wedstrijd van 'zijn' club tegen Phoenix Brussels. 'Ik ben blij om hier te zijn, de energie van MartiniPlaza te voelen,' zegt de Amerikaan.

Goede reacties

'Ik krijg heel veel goede reacties van de fans, dat voelt fantastisch. Op het moment probeer ik mezelf fit te houden, zit elke dag in de sportschool. Ik heb nog geen nieuwe club, maar sta voor alles open en sluit niks uit.'

Verhuizen

Cunningham doet voorlopig ook andere dingen met zijn tijd. Nu helpt hij zijn vriendin, die in Groningen woont, met verhuizen. 'Ik ben blij dat ik haar kan helpen,' lacht hij.

Trots op successen

Op de vraag waarom hij niet meer bij Donar speelt reageert Cunningham diplomatiek. 'Dat is privé tussen mij en de club. Ik heb nog altijd een prima relatie met iedereen bij Donar, soms lopen de dingen zo. Dat moet je accepteren. Ik kijk in ieder geval met veel trots terug op alle prijzen die ik samen met mijn medespelers heb gehaald.'

Blijf Donar volgen

'Ik volg het nieuwe team van Donar ook, ik denk dat ze nieuwe successen kunnen halen. Nu is het team nog in opbouw,' besluit de Amerikaan.

Lees ook:

- Donar start Europe Cup-campagne met zege tegen Brussels
- Taylor na zijn debuut: 'Ik ben in de wolken'

Meer over dit onderwerp:
sport donar GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws