Commercieel directeur FC Groningen vertrekt per direct

Commercieel directeur Robbert Klaver verlaat per direct FC Groningen. Klaver vertrekt volgens de club in onderling overleg.

Eind vorige maand werd bekend dat Klaver al een tijdje thuis zit vanwege een verschil van inzicht over de te varen koers.

Klaver zat sinds 2008 bij FC Groningen als commercieel manager en werd in februari 2012 commercieel directeur.

Volgens directeur Wouter Gudde is er een gesprek geweest over het commercieel beleid van de club. De club en Klaver kwamen niet tot overeenstemming op bepaalde punten.

Opvolger

De taken van Klaver worden op dit moment overgenomen door directeur Gudde. Volgens FC Groningen-watcher Stefan Bleeker zou het kunnen zijn dat Gudde ook commercieel directeur blijft bij FC Groningen. 'Hij gaf in onze podcast De Kofficorner al aan dat FC Groningen verder kan zonder commercieel directeur en dat er dan een tweekoppige directie komt te zitten.'

Gudde kan op die manier FC Groningen commercieel een kant op sturen zoals de nieuwe, huidige, directie dat wil. 'FC Groningen heeft het vijfde verzorgingsgebied van Nederland en Gudde denkt dat daar meer uit te halen is', aldus Bleeker.

Lees ook:

- Nieuwe directie FC Groningen dreigt uiteen te vallen
- De Koffiecorner #53 (met Wouter Gudde): 'Goed om uit te leggen dat de club er nu anders voor staat'

Meer over dit onderwerp:
sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws