RTV Noord komt in actie voor een ander: Voor Elkaar

Van 9 tot en met 24 december staat RTV Noord in het teken van goed doen en roepen we iedereen op iets voor een ander te doen, met de actie Voor Elkaar.

Dagelijks zijn er Groningers in de weer voor een ander. Sommigen als vrijwilliger in de zorg, bij de buurtvereniging of bij de sportclub. Maar ook die ene buurvrouw die altijd een maaltijd extra kookt voor de buurman. Of die persoon die altijd voor je klaarstaat.

Wat kinnen wie veur joe doun?

Ken jij een Groninger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden of wil je iets voor een ander betekenen? RTV Noord komt graag langs bij de leukste inzendingen.

Maar dat is niet alles. Ook RTV Noord komt in actie. We rijden met onze bus door de provincie om te helpen waar nodig. Het Voor Elkaar-team van RTV Noord gaat gedurende de gehele periode helpen waar ze kan.

Daarnaast komt op 14 december heel RTV Noord in actie. Medewerkers van RTV Noord gaan vrijwilligerswerk doen bij vier projecten in de provincie.

Weekendje Winterberg

Verder gaat het team van Expeditie Grunnen in het weekend van 21 december op reis naar Winterberg. Ze doen dat samen met Groningers die zo'n reis ook verdienen. Ken jij Groningers die het verdienen om er een keer tussenuit te gaan en mee moeten op dit weekendje weg?

Als klap op de vuurpijl, sluit het project af met een grote liveshow op dinsdagavond 24 december. De locatie daarvan wordt binnenkort bekendgemaakt.

Aanmelden

Aanmelden voor Voor Elkaar kan via de speciale website. Ook is er een facebookgroep waar Groningers elkaar kunnen helpen.

Meer over dit onderwerp:
voor_elkaar GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws