Straten in Paddepoel opnieuw dicht door werkzaamheden WarmteStad

De kruising Zonnelaan/Pleiadenlaan
De kruising Zonnelaan/Pleiadenlaan © Google Street View
Aankomende maandag starten de werkzaamheden van WarmteStad weer in Paddepoel in Stad. Dit betekent dat het wegverkeer rekening moet houden met afgesloten wegen en omleidingen in de wijk.

Pleiadenlaan

De Pleiadenlaan is vanaf het benzinestation tot de kruising met de Zonnelaan afgesloten voor verkeer tot 14 februari 16.00 uur.
Vanaf de Zonnelaan kan het verkeer wel de Pleiadenlaan in naar het winkelcentrum. Het winkelcentrum en het naastgelegen BP-tanksation blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.
Verkeer dat vanaf de Zonnelaan de Pleiadenlaan inrijdt naar de Dierenriemstraat kan hier wel te maken krijgen met bouwverkeer en kan dan af en toe omgeleid worden via de Wilgenlaan. De ingang van het parkeerterrein (P1) aan de Pleiadenlaan is van 13 tot 17 januari dicht. Verkeer kan dit parkeerterrein in- en uitrijden vanaf de ingang aan de Dierenriemstraat.

Antaresstraat en Plutolaan

Ook wordt er in de Antaresstraat en de Plutolaan gewerkt aan de leidingen van WarmteStad. Hiervoor zullen stukken van deze straten afgesloten worden. De verwachting is dat deze werkzaamheden 21 februari afgerond zijn.
Bekijk alle afsluitingen en omleidingen op de zogenoemde Slimme Kaart van Groningen Bereikbaar