Doneeractie voor 'mooi afscheid' van Ronald (update)

Familie en vrienden zijn een doneeractie begonnen om de crematie van Ronald Mekkring te bekostigen. Zij willen hem zo een 'mooi afscheid gunnen'.

De beoogde 10.000 euro werd zaterdagavond rond 22:00 uur bereikt. Op de website doneeractie.nl kunnen mensen geld doneren.

'Het breekt ons allemaal'

Ronald was niet of onvoldoende verzekerd voor z'n eigen uitvaart. Omdat de familie naar eigen zeggen ook niet zo'n groot budget heeft, roept ze de hulp in van anderen.

Familie en vrienden schrijven onder meer: 'Dit verschrikkelijke nieuws kwam mega hard bij ons aan, juist omdat Ronald nog zo jong was en nog allerlei dingen in de toekomst had willen doen. Wij hebben dit tragische ongeluk niet aan zien komen. Het breekt ons allemaal!'

Geen misdrijf

De 24-jarige Mekkring verdween tijdens de nieuwjaarsnacht. Hij liep plotseling weg tijdens het afsteken van vuurwerk in de omgeving van de Van Noortstraat. Daarna werd er niets meer van hem vernomen.

Na een zoektocht werd het lichaam van Ronald Mekkring vrijdag in het Winschoterdiep gevonden. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Dit artikel is aangevuld met het bericht dat het beoogde bedrag van 10.000 euro zaterdagavond werd bereikt

Lees ook:

- Gevonden lichaam in Winschoterdiep is van vermiste Ronald; geen misdrijf

Meer over dit onderwerp:
GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws