VEV'67 wint 34e editie van het Leekster Voetbalgala

De zaalvoetballers van VEV'67 uit Leek hebben zaterdagavond de 34e editie van het Leekster Voetbalgala op hun naam geschreven.

In de finale werd Marum met 3-1 verslagen. De geelhemden kwamen op voorsprong, maar zagen de tegenstander langszij komen. De bloedstollend spannende wedstrijd werd in de laatste minuut beslist door twee treffers van Arjan Veenstra.

Veenstra belangrijk

Veenstra was in de halve finale ook belangrijk. Hij scoorde tegen VAKO uit Vries in de slotfase ook de winnende treffer. In de kwartfinale werd er gewonnen van De Griffioen.

Marum verliest opnieuw finale

Hiermee is VEV'67 de opvolger van plaatsgenoot TLC dat vorig jaar met de eindzege aan de haal ging. Ook toen was Marum verliezend finalist.

Steenbergen beste speler en topscorer

VAKO-speler Patrick Steenbergen viel individueel dubbel in de prijzen. De aanvaller werd gekozen tot beste speler van het toernooi en was tevens topscorer met zestien treffers.

VEV verder in de prijzen

VEV'67 won naast de hoofdprijs ook de sportiviteitsprijs. Age-Wim van der Zee werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi en als slagroom op de taart werd VEV'er Menco Renkema ook nog uitgeroepen tot het grootste talent.

Lees ook:

- TLC wint 33e editie van het Leekster Voetbalgala

Meer over dit onderwerp:
sport LEEK
Deel dit artikel:

Recent nieuws