Scorebord Donar gerepareerd; bekerduel op 22 januari overgespeeld

Het scorebord van Donar in het MartiniPlaza, dinsdagavond nog de oorzaak van het staken van het bekertreffen met Feyenoord, is gerepareerd.

De oorzaak was een 'lastig te traceren storing in het scorebord'. Die is inmiddels door specialisten verholpen.

Nachtmerrie

'Wij zijn erg geschrokken van dit voorval', laat directeur Willem de Kok van MartiniPlaza weten. 'We bieden beide clubs, supporters, fans en sponsoren onze welgemeende excuses aan. Dit is voor ons team een nachtmerrie en past niet in onze topsporttraditie en goede samenwerking met Donar.'

Vervanging

De scoreborden staan overigens op de nominatie vervangen te worden. Willem de Kok: 'Dit jaar investeren we fors. We schaffen een nieuwe vloer aan, terwijl ook de scoreborden vervangen gaan worden.'

De vloer, die overkomt vanuit Amerika, wordt de komende weken verwacht. De scoreborden worden komende zomer varvangen. Het gaat hier om een totale investering van bijna € 200.000 euro.

Opnieuw op 22 januari

De basketbalbond besloot woensdag overigens dat het gestaakte duel met Feyenoord op 22 januari aanstaande in z'n geheel overgespeeld gaat worden. Ter compensatie biedt MartiniPlaza alle bezoekers een geste aan ter compensatie.

De kaarten voor het gestaakte duel Donar-Feyenoord zullen volgende week weer geldig zijn. Fans hoeven hiervoor zelf geen actie te ondernemen.

Lees ook:

- Donar speelt gestaakt duel volgende week opnieuw
- Bekerduel Donar tegen Feyenoord gestaakt vanwege defect scorebord

Meer over dit onderwerp:
sport donar GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws