Winschoter Lars Koehoorn uitgeschakeld in The Voice of Holland

Lars Koehoorn (rechts) ligt uit The Voice of Holland, Chendo (links) gaat door
Lars Koehoorn (rechts) ligt uit The Voice of Holland, Chendo (links) gaat door © Still uit uitzending RTL4
Het is singer-songwriter Lars Koehoorn (22) uit Winschoten niet gelukt om de volgende ronde van het tv-programma The Voice of Holland te bereiken.
Vrijdagavond was te zien dat zijn coach Waylon meer vertrouwen heeft in één van zijn concurrenten.
Tijdens de ronde 'the battles' staan meerdere zangers in de ring om elkaar vocaal te verslaan. De strijd ging tussen Koehoorn en twee teamgenoten.

Zelfverzekerd

Het trio zong het nummer 'BLOW' van Ed Sheeran, Bruno Mars en Chris Stapleton. Voordat de strijd begon, maakte de Winschoter kennis met zijn tegenstanders. Normaal heeft de artiest één tegenstander, dat was deze keer anders.
'En dan zitten er opeens twee', zei hij verbaasd. 'Maar ik zie zeker kans deze battle te gaan winnen', vervolgde hij zelfverzekerd.

Commentaar

Lil Kleine bleek achteraf het meest fan van Koehoorn. Hij zei: 'Ik vond het heel leuk om naar te kijken. Van wie ik het het minst had verwacht, maar die toch mijn aandacht heeft gekregen, is Lars.'
Anouk was wat minder positief over het trio. 'Jeetje jongens. Goed gedaan, maar ik mis wel iemand met de allure van een artiest. Twee lijken meer op een filiaalleider van de Mediamarkt in Roermond dan op een artiest.'
Waylon koos uiteindelijk voor concurrent Chendo.

Reactie Koehoorn

Koehoorn reageerde achteraf: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar ik heb mijn best gedaan en het ging hartstikke goed.'
Koehoorn is de tweede Groninger die team Waylon moet verlaten. Eerder was al te zien dat Hans Hannemann de volgende ronde niet wist te halen.
Op Twitter reageerde Koehoorn met de nodige zelfspot: