Sparks niet opgewassen tegen Binnenland

Kirsten Simpson, uiterst rechts in het witte shirt, verliest de strijd om de bal archieffoto © JKBeeld
De basketbalsters van Martini Sparks hebben zaterdagavond een zware nederlaag moeten incasseren tegen CBV Binnenland.
De ploeg van coach Klaas Stoppels stond met 65-107 aan de verkeerde kant van de score. Alleen het eerste kwart konden de Harense vrouwen nog enigszins bijblijven getuige een 16-27 tussenstand.

Tandje bij

Daarna zetten de bezoekers uit Barendrecht een tandje bij en was het gedaan met de tegenstand. Bij rust was het verschil opgelopen tot 25 punten verschil: 31-56. Vooral het derde kwart was ronduit dramatisch voor de thuisploeg.

Honderd punten

Er werden slechts dertien punten gescoord waardoor er naar dertig minuten basketbal een 44-82 tussenstand op het scorebord stond. In het laatste kwart slechtte Binnenland de barrière van de honderd punten. Sparks is hekkensluiter in de Eredivisie met twee punten uit zeventien duels.