Tynaarlo haalt indoor familiecentrum Family Fun Park binnen

Zo moet het Family Fun Park eruit komen te zien
Zo moet het Family Fun Park eruit komen te zien © Art Impression: Focus/KPB Architecten
Er komt een groot indoor familiecentrum op Businesspark Ter Borch bij Eelderwolde langs de A7. De attractie heet Family Fun Zone A7. Dit najaar moet de bouw beginnen.
Wethouder René Kraaijenbrink heeft deze week getekend voor verkoop van de bedrijfsgrond, meldt RTV Drenthe. De initiatiefnemer van het indoor familiepark is projectontwikkelaar Focus Urban Development uit Eindhoven.
De bouwkavel is 21.000 vierkante meter. Het gebouw wordt twee verdiepingen hoog.

Speelparadijs en glowgolf

In het Family Fun Park komen ondermeer een bowling- en poolcentrum, een sportschool, en een speelparadijs. Ook komen er restaurants, een trampolinecentrum en glowgolf.
De activiteiten in het familiecentrum worden geëxploiteerd door verschillende zelfstandige bedrijven. Bij het complex komen 250 parkeerplaatsen.

Aanwinst

Wethouder Kraaijenbrink is blij met de komst van de familieattractie. 'Het is een aanwinst voor Tynaarlo en omgeving. Veel gezinnen kunnen hier heel wat uurtjes plezier beleven. Het is een mooie ontwikkeling voor ons bedrijventerrein en goed voor de lokale economie.'
De bouw wordt gerealiseerd door Focus en KPB Architecten uit Groningen. Focus heeft meer vrijetijdsprojecten in ons land gerealiseerd.

Ten zuiden van de Mac

Het nieuwe indoor familiecomplex komt ten zuiden van het McDonalds-restaurant, dat er al staat. Verder is er al een groot Van der Valk-hotel te vinden.