Woningoverval Hoogezand in Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de woningoverval aan de Transportweg in Hoogezand, afgelopen jaarwisseling.

Op oudjaarsavond werd een 30-jarige vrouw door een indringer in haar voet geschoten.

Indringer

Het slachtoffer was die avond in de woning van haar ouders. Samen met haar kinderen vierde ze daar de jaarwisseling. De woning staat midden op het bedrijventerrein. De stiefvader van de vrouw runt daar een autobedrijf.

Rond 21:45 uur, stond er plotseling een man met een vuurwapen in de gang. Het zou gaan om een man van tussen de 1.80 meter en 1.85 meter lang. Hij sprak Nederlands, had een stevig postuur en droeg een blauw-groene overall met smeervlekken.

Operatie

De overvaller loste twee schoten, waarbij hij de vrouw één keer in haar voet raakte. Zij moest aan haar voet worden geopereerd.

De politie vond tijdens het onderzoek naast de twee hulzen ook nog twee niet afgevuurde kogels in de woning. Waarom die daar lagen, is nog niet duidelijk.

Uit de buurt?

De vrouw des huizes vermoedt de man al eerder gezien te hebben bij het autobedrijf en ook bij de Jumbo in Hoogezand. Dit zou erop kunnen wijzen dat hij uit de buurt komt.

Opsporing verzocht is te zien op dinsdag 11 februari om 20.30 uur op NPO1.

Lees ook:

- Vrouw lichtgewond bij schietpartij na woningoverval

Meer over dit onderwerp:
112nieuws HOOGEZAND
Deel dit artikel:

Recent nieuws