Afgelopen: Lycurgus verslaat Dynamo en wint beker

Hossein Ghanbari en Mitch Perinar proberen namens Lycurgus de bal over het blok van Dynamo te tikken
Hossein Ghanbari en Mitch Perinar proberen namens Lycurgus de bal over het blok van Dynamo te tikken © Orange Pictures/Frank Laracker
De volleyballers van SAMEN. Lycurgus gaan vanmiddag voor de tweede keer in de clubhistorie proberen de nationale volleybalbeker te veroveren. Tegenstander is aartsrivaal Dynamo.
De bekerfinale begint om 13.00 uur in de Bossche Maaspoort. Onder leiding van coach Arjan Taaij stonden de Groningers de afgelopen jaren meermaals in de finale, maar wisten alleen in 2016 daadwerkelijk het zilverwerk omhoog te houden.

Dynamo te sterk

Toen werd Landstede Zwolle in de eindstrijd met 3-1 verslagen. Ook vorig seizoen bereikten de blauwhemden de finale en was de tegenstander van vanmiddag Dynamo Apeldoorn met 3-1 te sterk.

Liveblog

Lycurgus bereikte de eindstrijd door in de halve finale overtuigend met 3-0 te winnen van RECO uit Zevenhuizen. Dynamo versloeg uitdager Orion. Gaan de Groningers vanmiddag met de cup aan de haal of is het toch weer de ploeg van coach Redbad Strikwerda die de beker omhoog mag houden? Volg het duel via onderstaand liveblog: