Lopend Vuur: Ik kan in de supermarkt nog alles krijgen wat ik wil

Mensen in de rij in de supermarkt
Mensen in de rij in de supermarkt © ANP
Sinds Nederland te maken heeft met het coronavirus is er een run geweest op bepaalde producten in de winkel. Met name toiletpapier, houdbaar voedsel in blik, pasta en paracetamol werd massaal ingeslagen. Het zorgde soms voor tijdelijke lege schappen in de winkels.
De winkeliers houden ons telkens voor dat hamsteren niet nodig is. Ook premier Rutte deed in zijn speech nog een beroep op ons om niet massaal goederen in te slaan. En toch zie je nog steeds af en toe lege schappen. Ook omdat de winkels ervoor kiezen om eerst de belangrijke goederen weer aan te vullen, en de zogeheten 'luxegoederen' wat later te doen.
Ook laten winkeliers weten dat de schappen in de loop van de dag steeds gevuld worden en niet gelijk bij de opening allemaal gevuld zijn. Hoe is het eigenlijk als jij gaat winkelen?

Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze Facebookpagina of laat ons telefonisch weten wat je vindt via 050-3188288.

Toespraak Rutte

'De woorden van premier Rutte geven vertrouwen' was dinsdag ons Lopend Vuur. Van de 5.196 stemmers was 60 procent het daarmee eens, 40 procent oneens.