De Koffiecorner #72: (met Bauke Mollema vanuit Monaco): 'Ik moet een verklaring op zak hebben als ik ga fietsen'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Door het coronavirus komen de gesprekken tijdelijk vanaf de keukentafel.

De Koffiecorner zal de komende tijd op een andere manier gebracht worden dan voorheen. Dit heeft uiteraard alles met het coronavirus te maken. Vanwege alle maatregelen door de regering, maar ook door RTV Noord, nemen we de Podcast de komende tijd vanuit huis op.

Bauke Mollema

We praten met verschillende mensen uit de sport om het over deze bijzondere tijden te hebben. Dat zullen één-op-ééngesprekken worden, gevoerd door de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord.

RTV Noord-verslaggever Henk Elderman praat met wielrenner Bauke Mollema

Afbeelding

In deze aflevering praat Henk Elderman met wielrenner Bauke Mollema, woonachtig in Monaco. De wielrenner merkt elke dag meer van de coronagevolgen en mag op dit moment alleen met een verklaring op zak naar buiten. Hij werd zelfs al een keer staande gehouden door de politie.

Podcasts bij RTV Noord
Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen), Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) en via YouTube (klik hier voor De Koffiecorner inclusief beeld op YouTube).

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook De Genezers (een podcast over ziekte, genezing en medisch wetenschappelijke ontwikkelingen (Spotify), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
podcast baukemollema GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws