De Koffiecorner #73 (met Kaj Sierhuis): 'Ik kom de dagen best wel makkelijk door'

© RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Door het coronavirus komen de gesprekken tijdelijk vanaf de keukentafel.
De Koffiecorner zal de komende tijd op een andere manier gebracht worden dan voorheen. Dit heeft uiteraard alles met het coronavirus te maken. Vanwege alle maatregelen door de regering, maar ook door RTV Noord, nemen we de Podcast de komende tijd vanuit huis op.

Kaj Sierhuis

We praten met verschillende mensen uit de sport om het over deze bijzondere tijden te hebben. Dat zullen één-op-ééngesprekken worden, gevoerd door de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord.
RTV Noord-verslaggever Stefan Bleeker praat met Kaj Sierhuis.
In deze aflevering praat verslaggever Stefan Bleeker met Kaj Sierhuis. De aanvaller verruilde in de winterstop FC Groningen voor het Franse Stade de Reims. Afgelopen week ging hij voor een paar dagen terug naar Nederland vanwege familieomstandigheden. Door het coronavirus verblijft Sierhuis nog steeds in zijn ouderlijk huis en weet hij nog niet wanneer hij weer terug moet naar Reims.

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen), Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) en via YouTube (klik hier voor De Koffiecorner inclusief beeld op YouTube).
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook De Genezers (een podcast over ziekte, genezing en medisch wetenschappelijke ontwikkelingen (Spotify), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.