De Koffiecorner #74 (met Mark-Jan Fledderus): 'Misschien moeten wij juist nu wel doorpakken'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Door het coronavirus komen de gesprekken tijdelijk vanaf de keukentafel.

De Koffiecorner zal de komende tijd op een andere manier gebracht worden dan voorheen. Dit heeft uiteraard alles met het coronavirus te maken. Vanwege alle maatregelen door de regering, maar ook door RTV Noord, nemen we de podcast de komende tijd vanuit huis op.

Mark-Jan Fledderus

We praten met verschillende mensen uit de sport om het over deze bijzondere tijden te hebben. Dat zullen één-op-ééngesprekken worden, gevoerd door de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord.

RTV Noord-verslaggever Stefan Bleeker praat met Mark-Jan Fledderus.

Afbeelding

In deze aflevering praat verslaggever Stefan Bleeker met Mark-Jan Fledderus. De technisch directeur van FC Groningen zit momenteel in de kou, vanwege een kapotte cv-ketel. Douchen doet het gezin van Fledderus momenteel bij Wouter Gudde, dat is de buurman.

Met Fledderus praten we over het fit houden van spelers, maar ook over het scouten en hoe hij zijn werkzaamheden op dit moment invult. 'Misschien zijn er nu wel clubs die het financieel moeilijk hebben, waardoor we bepaalde spelers nu wel kunnen halen die we anders niet hadden kunnen halen. We moeten nu ook denken in kansen', zegt de technisch directeur van FC Groningen.

Podcasts bij RTV Noord
Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen), Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) en via YouTube (klik hier voor De Koffiecorner inclusief beeld op YouTube).

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook De Genezers (een podcast over ziekte, genezing en medisch wetenschappelijke ontwikkelingen (Spotify), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
podcast coronavirus sport fcgroningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws