De Koffiecorner #75 (met André Hateboer): 'Gelukkig is Hans veilig'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groningse sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Door het coronavirus komen de gesprekken tijdelijk vanaf de keukentafel.

De Koffiecorner zal de komende tijd op een andere manier gebracht worden dan voorheen. Dit heeft uiteraard alles met het coronavirus te maken. Vanwege alle maatregelen door de regering, maar ook door RTV Noord, nemen we de podcast de komende tijd vanuit huis op.

André Hateboer

We praten met verschillende mensen uit de sport om het over deze bijzondere tijden te hebben. Dat zullen één-op-ééngesprekken worden, gevoerd door de verschillende sportverslaggevers van RTV Noord.

RTV Noord-verslaggever Stefan Bleeker praat met André Hateboer.

Afbeelding

In deze aflevering praat verslaggever Stefan Bleeker met André Hateboer. Op 19 februari beleefde zijn zoon Hans misschien wel het mooiste moment uit zijn carrière. In de Champions League wedstrijd tegen Valencia scoorde hij twee keer. André was erbij en vertelt hoe hij die wedstrijd heeft ervaren, helemaal met de kennis van nu.

Hans zit op dit moment thuis in quarantaine en het gaat goed met hem.

Podcasts bij RTV Noord
Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen), Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) en via YouTube (klik hier voor De Koffiecorner inclusief beeld op YouTube).

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook De Genezers (een podcast over ziekte, genezing en medisch wetenschappelijke ontwikkelingen (Spotify), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
sport hanshateboer GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws