Nieuwe CD Vrizze Wichter is klaar

TER APEL - De nieuwe CD "Hereweg" van Vrizze Wichter is klaar. De titel en de hoes van de CD zijn een knipoog naar "Abbey Road" van de Beatles.
Vrizze Wichter is een initiatief van Alex Vissering en Bernard Meulman (Fiebeldekwinten) die met deze band streektaalmuziek maken die net even anders is als ze voor zich zelf gewend zijn te spelen. Aan de eerste Vrizze Wichter-CD in 1999 werkten ze samen met een tiental andere muzikanten. Van deze eerste CD werd het door John Vissering gezongen "Ainzoam" een groot regionaal succes.
De nieuwe CD van Vrizze Wichter is gemaakt door René Veenstra, John en Alex Vissering en Bernard Meulman. Niet meer en ook niet minder dan 4 personen, want de CD is geheel gemaakt in de stijl van de Beatles. Omdat de studio permanent ter beschikking stond, konden de Vrizze Wichter eindeloos aan de CD werken op de manier van de "fab four": net zolang schaven en schuren tot een ieder tevreden was.
De hoesfoto op de CD is een verwijzing naar het beroemde Beatles-album "Abbey Road". Volgens de makers zitten er in de 12 liedjes ruim 40 verwijzingen naar Beatles-liedjes verwerkt.