Alex Vissering werkt aan nieuwe CD

TER APEL - Liedjesmaker en rattenvanger Alex Vissering is druk bezig met het maken van een nieuwe CD en DVD. De opnames voor de nieuwe CD zijn inmiddels begonnen. Het is de bedoeling dat de CD en de DVD in februari 2006 klaar zijn.
Op de CD staan in elk geval 15 nieuwe liedjes. Op de DVD komen videoclips, een theaterregistratie en een reisverslag van de vogelexcursie die Alex in Polen maakte.
De laatste CD die Vissering in zijn eentje maakte was "Mien verhoal" die in oktober 1999 uitkwam. Recentelijk was de zanger nog wel te beluisteren op de nieuwe CD "Hereweg" van de Vrizze Wichter.
De band rondom Alex Vissering en Bernard Meulman zal ook te zien zijn in de eerste afleveringen van het muziekprogramma "Groeten uit Appelscha". Het programma is terug van weggeweest en zal vanaf begin 2006 weer te zien zijn bij onder meer TV Noord.
Voor het programma worden op zondag 20 november 2005 opnames gemaakt in Huize Maas in Groningen. De Vrizze Wichter gaan drie liedjes op "oorlogssterkte" opnemen. Daarvoor zijn de heren nu al aan het repeteren geslagen in een hutje in de Ter Apeler bossen.