Groningen bekert niet verder na verlies van PSV

Het eerste doelpunt valt...
GRONINGEN - Aan de onverslaanbare status van FC Groningen in thuiswedstrijden is woensdagavond een eind gekomen. De FC verloor in de strijd om de Gatorade Cup met 2-3 van PSV.
PSV stond al na vijf minuten op 0-1 door een treffer van Philip Cocu. Dit doelpunt werd overigens ten onrechte goedgekeurd: Cocu scoorde vanuit een buitenspelpositie. Binnen een half uur maakten de Eindhovenaren er 0-3 van. (De 0-2 kwam op naam van Jefferson Farfan en Cocu scoorde de 0-3).
De Groningers kwamen strijdlustig uit de kleedkamer en wisten zich in de tweede helft terug te vechten tot 2-3. Erik Nevland en invaller Mark-Jan Fledderus waren de doelpuntenmakers. De spelers van de FC waren, ondanks hun verlies, vol lof over het publiek, dat de hele wedstrijd luidkeels achter hun elftal was blijven staan.