Charlène te gast bij RTV Noord

GRONINGEN - De Brabantste zangeres Charlène was donderdag te gast in de Muziekfabriek. Presentator Gertjan van Stralen kreeg al een exemplaar van haar derde cd 'Vandaag is mijn dag' overhandigd. Het nieuwe album van Charlène verschijnt officieel pas 17 februari.
Volgens Charlène wordt haar muziek -net als zijzelf- steeds volwassener. "Ik zing over dingen die ik meemaak en die ik om mij heen zie gebeuren, dat is een bron van inspiratie. En nu ik ouder word, maak ik ook meer mee". De 19-jarige zangeres werkte opnieuw samen met de producers Norus Padidar en Emile Hartkamp. De laatste is ook verantwoordelijk voor een groot deel van de muziek en teksten op het album. "De liedjes op de cd zijn eigentijdse levensliedjes, van ballads tot vrolijke meezingers", aldus Charlène, die erg trots is op haar derde album.
Het was voor Charlène niet haar eerste bezoek aan de Muziekfabriek. Ze was al twee keer eerder te gast in de studio en tijdens de RTV Noord-zomertoer van 2005 gaf ze zelfs een mini-concert in Bourtange.