Be Quick wint van kampioenskandidaat De Treffers

GRONINGEN - In de hoofdklasse C van de zondagamateurs heeft Be Quick titelkandidaat De Treffers een gevoelige nederlaag toegebracht.
Be Quick won op De Esserberg met 2-1 van de gasten uit Groesbeek. In de rust stond Be Quick met 1-0 achter.
Gerben de Jong zorgde halverwege de tweede helft voor de verdiende gelijkmaker. Willem Lanjouw tekende vijf minuten voor tijd voor de winnende goal. De Treffers kreeg in de slotfase nog een penalty, maar die werd gestopt door keeper Patrick Siepel van Be Quick.
De Treffers strijdt met plaatsgenoot Achilles'29 om de titel in de Hoofdklasse C. Achilles, dat verrassend in Apeldoorn verloor van WSV, gaat aan de leiding met 48 punten uit 21 wedstrijden. De Treffers staat tweede met 47 punten uit 22 duels. Be Quick staat op de vierde plaats. De ploeg van trainer Bart van Veen heeft uit 21 wedstrijden 39 punten verzameld.