Ter Apel houdt kans op promotie

GASSELTERNIJVEEN - Ter Apel heeft nog steeds kans om te promoveren naar de Tweede Klasse.
De eerste wedstrijd in de tweede ronde van de nacompetitie werd met 4-2 gewonnen van Gasselternijveen. De return is donderdag in Ter Apel. De winnaar neemt het op tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Actief uit Eelde-Paterswolde en Warga. Actief won de eerste wedstrijd met 5-2. Ook deze return wordt donderdag gespeeld.
Het verblijf van Gronitas in de Tweede Klasse hangt aan een zijden draadje. Gronitas verloor de eerste wedstrijd op eigen veld met 2-0 van HODO uit Hollandscheveld. Donderdag is de return. De winnaar speelt tegen Roden of Steenwijk. Deze ploegen speelden zondag gelijk in Steenwijk: 1-1.
Amicitia VMC speelt volgende week zondag op neutraal terrein om promotie naar de Derde Klasse tegen SVV’04 uit Schoonebeek. De Groningers wonnen ook de tweede wedstrijd van de nacompetitie in de Vierde Klasse D. De uitwedstrijd tegen Tynaarlo werd met 2-0 gewonnen.
Ook MOVV heeft nog zicht op promotie naar de Derde Klasse. De ploeg uit Midwolda won in Winschoten met 3-2 van BATO en is zodoende winnaar van de nacompetitie in de Vierde Klasse E. De tegenstander in de volgende ronde is nog niet bekend.