FC Groningen speelt gelijk tegen FC Porto

GRONINGEN - FC Groningen heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen de Portugese landskampioen en bekerhouder FC Porto met 2-2 gelijkgespeeld. In de Euroborg werd het 2-2 voor 15.000 toeschouwers.
Erik Nevland zette Groningen na dertien minuten op voorsprong. In de tweede helft bracht Adriano beide ploegen weer op gelijke hoogte, maar vier minuten na de Portugese gelijkmaker scoorde Nevland opnieuw. In blessuretijd trok Bosingwa de stand weer gelijk en voorkwam een nederlaag voor FC Porto.
Stefano Seedorf, die in de ploeg was gekomen voor Nevland, kreeg bij de stand
2-1 nog een dot van een kans. Hij schoot de bal echter niet in het Portugese doel.
Bij FC Groningen maakten de nieuwe aanwinsten Ondrej Svejdik en Luis Suàrez hun debuut in de hoofdmacht. Zij kwamen tien minuten voor het eindsignaal in de ploeg.