Meer flitsen voetbalduels op Radio Noord

GRONINGEN - Radio Noord gaat de programmaformule aanpassen, na kritiek van luisteraars op het radioverslag van FC Groningen-Feyenoord.
Radio Noord is sinds dit seizoen, naast het NOS-programma Langs de Lijn, de enige radiozender die verslag mag doen van de wedstrijden van FC Groningen. Tot nog toe werd gedoogd, dat de lokale zender OOG-Radio integraal verslag deed van de wedstrijden, maar dat mag nu niet meer.
Groningse voetbalfans, die nu dus op Radio Noord aangewezen zijn voor het wedstrijdverslag, reageerden zondag teleurgesteld. De flitsen waren veel te summier, vond men, terwijl er wel ruimschoots aandacht was voor muziek en een belspelletje.
Directeur-hoofdredacteur Roel Dijkhuis begrijpt de teleurstelling en geeft toe dat het in huis hebben van de licentie verplichtingen met zich meebrengt. Hij doet dan ook de toezegging dat er meer aandacht komt voor de wedstrijden. Dat wil overigens niet zeggen dat er aanstaande zondag een volledig voetbalprogramma te verwachten is. Er zal wel ruimschoots aandacht komen voor het duel en...het belspelletje ruimt het veld.