FC Groningen verliest met 1-0 van Sparta

GRONINGEN - FC Groningen kon het goede spel tegen Sparta Rotterdam op Tweede Kerstdag niet omzetten in winst. Het verloor de competitiewedstrijd met 1-0.
Het team van Ron Jans was al in de eerste helft aan de betere hand met zo'n zeven goede kansen. Toch konden de Groningers de nul niet van het scorebord af krijgen. Ook in de tweede helft speelden de Groningers een goede wedstrijd met veel kansen, maar niet één werd er verzilverd.
In de 64e minuut scoorde Edwin van Bueren de 1-0 voor Sparta. Vervolgens liet het Rotterdamse team het tempo zakken en ging het verdedigend spelen. FC Groningen voerde de druk nog wel op en creëerde een aantal zeer goede kansen, maar de nul bleef op het bord staan bij tegenstander.
FC Groningen staat op de zevende plek met 27 punten uit 19 wedstrijden.