Expeditie Grunnen komt terug met Expeditie 1,5 meter

Vanaf zaterdag 30 mei is het RTV Noord-weekendprogramma Expeditie Grunnen terug in een aangepaste vorm: Expeditie 1,5 meter.

Door het coronavirus kon RTV Noord het programma Expeditie Grunnen de afgelopen maanden niet maken. Nu de regels van het RIVM zijn versoepeld, komt het populaire tv-programma terug. Maar dan wel net even anders dan anders.

Expeditie 1,5 meter wordt afwisselend gepresenteerd door Léonie Albers, Derk Bosscher en Ronald Niemeijer. Net als in Expeditie Grunnen trekken ze door de provincie op zoek naar wat Groningers in het weekend bezighoudt. De cameraman zit bij Expeditie 1,5 meter achter in de bus. Presentator en cameraman houden afstand van elkaar, maar ook van de mensen die ze ontmoeten in de provincie.

Ronald kan alvast niet wachten tot de kenmerkende wit-oranje bus weer door de provincie toert: 'Ik ben blij dat het weer begint, want ik mis het werk en ik mis de mensen.'

Ik ben blij dat het weer begint, want ik mis het werk en ik mis de mensen
Ronald Niemeijer

Je kunt nog steeds je tips sturen naar de Facebookpagina van Expeditie Grunnen, want Marthijs Veldthuis, Petra Mulder en Joyce Kranenborg sturen het team op de bus aan vanuit huis.

Expeditie 1,5 meter is elke zaterdag en zondag te zien vanaf 18 uur op TV Noord.

Meer over dit onderwerp:
expeditiegrunnen Nieuws
Deel dit artikel:

Recent nieuws