Vier dit jaar tóch het eindexamen - met RTV Noord!

Vier het eindexamen dit jaar toch, met RTV Noord
Vier het eindexamen dit jaar toch, met RTV Noord © RTV Noord
Voor alle eindexamenleerlingen is het een heel raar schooljaar: geen laatste schooldag, geen diploma-uitreiking en geen examenfeest. Daarom vieren we samen alle Groningse geslaagden van 2020!
Alles wat met het laatste schooljaar te maken heeft, is weggevallen. Ineens bleken de leerlingen hun laatste les te hebben gehad, zonder het door te hebben. Klasgenoten hebben elkaar maanden geleden voor het laatst gezien en alle taken en toetsen moesten vanuit huis worden voorbereid. Voor middelbare scholieren die dit jaar hun diploma halen, kan het misschien zelfs voelen alsof ze het niet echt verdiend hebben.
Maar ook al is het op een andere manier gegaan en zonder centraal schoolexamen, uiteindelijk hebben deze leerlingen al die jaren net zo hard gewerkt voor hun diploma. En misschien zelfs wel met veel meer onzekerheid, spanning en onduidelijkheid dan ooit.

Doe mee met de online eregalerij

Om alle inspanningen recht te doen en er tóch nog een feestelijk tintje aan te geven, maken we bij RTV Noord een online eregalerij voor iedereen die dit jaar z’n diploma heeft behaald.
Plaats je foto’s en filmpjes bij ons op de facebookpagina en wij maken er een mooie compilatie van voor 4 juni, de landelijke feestdag voor alle geslaagden. Zo maken we dit rare einde van de middelbare schooltijd toch nog een beetje bijzonder!
Ga hier naar de facebookpagina, of scan de QR-code hieronder:
Scan deze code
Scan deze code © RTV Noord