Lopend Vuur: Ik kan niet zonder mijn auto

Een willekeurige file
Een willekeurige file © FPS/Jos Schuurman
Kort nadat de coronacrisis uitbrak kwam het verkeer in ons land bijna volledig stil te liggen. We bleven, op advies van de overheid, massaal thuis. Files waren voor even verleden tijd.
Inmiddels is het weer druk op 's lands wegen, hoewel de files tijdens de ochtend- en avondspits vooralsnog uitblijven. Opvallend: de Groningse snelwegen zijn alweer net zo druk als voor de coronacrisis, blijkt uit cijfers van Rijkswaterstaat.

Oude gewoontes

We pakken onze oude gewoontes weer op. Wellicht ook omdat verwacht wordt dat we niet massaal van het openbaar vervoer gebruik gaan maken.
Hoe zit dat bij jou? Ons Lopend Vuur:

Waarom pak jij de auto?

We zijn ook benieuwd hoe vaak en waarom jij je auto nodig hebt. Laat het ons weten door onderstaande vragen in te vullen. Zie je geen formulier, klik dan hier.

Praat mee

Wil jij meepraten over ons Lopend Vuur? Deel je mening en toelichting op onze Facebookpagina of laat ons telefonisch weten wat je vindt via 050-3188288.

Wolf welkom

'De wolf is welkom in Nederland' was gisteren ons Lopend Vuur. Van de 8.176 stemmers was bijna 72 procent het daarmee oneens. Ruim 28 procent was het daarmee eens.