100-jarige doneert twee seizoenskaarten van FC Groningen

Een dag na de presentatie van Arjen Robben was er opnieuw hoog bezoek in de Euroborg. De bijna 101-jarige Bien Bos-Van der Laan bood de club twee seizoenskaarten aan.

Ze deed dat voor de actie 'Laat ons weer eens samen juichen'. FC Groningen-directeur Wouter Gudde nam de donatie in ontvangst.

Robben

Ze overhandigde symbolisch een bordje met op de achterkant de tekst: 'Fantastisch dat Arjen Robben terug is bij de club.' Want dat was haar niet ontgaan. 'Ik heb een berichtje zei mijn nichtje. En ze kijkt op haar telefoon en ze zegt Robben komt terug. Ik kijk uit het raam en zie dat de vlaggen uithangen.'

Robben komt, en ik zie dat de vlaggen uithangen
Bien Bos-Van der Laan, 100-jarige supporter FC Groningen

Op eigen kracht

Vorig seizoen seizoen was ze voor het eerst in de Euroborg om een wedstrijd bij te wonen. Toen FC Groningen nog in het Oosterpark speelde kwam ze regelmatig in het stadion. Gudde maakte van de gelegenheid gebruik om haar nogmaals uit te nodigen.

'Als je over twee dagen 101 jaar wordt en je komt nog op eigen kracht hier naartoe en je doneert twee kaarten voor de Stichting 'Laat ons weer eens samen juichen' is dat echt fantastisch', zegt Gudde.

Lees ook:
- Supportersvereniging FC verrast 100-jarige fan met een lidmaatschap

Meer over dit onderwerp:
FC Groningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws