Levchenko wil geschonken seizoenkaart 'terug' na komst Robben

Net als Erik Nevland, Virgil van Dijk, Luis Suárez, Hans Hateboer en heel wat andere oud-spelers van FC Groningen kocht oud-aanvoerder Evgeniy Levchenko een seizoenkaart van FC Groningen. Niet voor zichzelf, maar om de noodlijdende voetbalclub te helpen en om supporters die er zelf het geld niet voor hebben aan een seizoenkaart te helpen.

'Maar toen het nieuws naar buiten kwam dat Arjen Robben terugkeert, heb ik wel een appje gestuurd naar de perschef: ik wil die kaart zelf houden, dan kan ik lekker in het stadion naar Robben gaan kijken', zegt Levchenko met een knipoog.

Blij verrast

De voorzitter van spelersvakbond VVCS meent het niet serieus. Hij is wel blij verrast door de terugkeer van Robben naar Groningen.

'Het is niet alleen een enorme marketingstunt, maar het geeft de hele provincie Groningen ook kracht. Als Arjen na een jaar niet voetballen op het hoogste niveau weer fit kan raken, is hij natuurlijk een absolute meerwaarde. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten.'

'De jonge spelers kunnen zoveel van hem leren. Dit is een meesterzet van mijn oude teamgenoten Mark-Jan Fledderus en Wouter Gudde', aldus Levchenko.

Lees ook:
- Economen dolblij met terugkeer Robben: ‘Deze wereldster wil juist hier wonen’

Meer over dit onderwerp:
arjenrobben sport voetbal FC Groningen GRONINGEN
Deel dit artikel:

Recent nieuws