Op struun: Wat is jouw verborgen schat in de provincie?

Natuurschoon in Westerwolde
Natuurschoon in Westerwolde © Sander Slager/RTV Noord
Onze provincie is als een schatkamer vol verborgen parels. RTV Noord gaat deze zomer op bezoek bij dit soort schatten.
Niet de geijkte namen als Noordpolderzijl en de hangende keukens van Appingedam, maar juist de minder bekende plekken. En jij mag ze nomineren! In het formulier onderaan dit bericht kun je aangeven welke plek er voor jou uitspringt.

Tocht langs mooie plekken

Met behulp van alle inzendingen maken we een heuse schatkaart van Groningen, met daarop een selectie van alle plekken die jullie hebben voorgesteld. De plekken op de kaart vormen de basis voor een aantal radio- en tv-reportages komende zomer. Daarbij kun je denken aan een bezoek van een live radioverslaggever, het maken van een tv-reportage of een vlog van een verslaggever.

Waar zijn we naar op zoek?

Iedereen heeft ze wel: plekken in de provincie waar je een speciaal gevoel bij hebt. Een stuk natuur waar je helemaal tot rust komt, een eeuwenoud kerkje waar je je vriendin ten huwelijk hebt gevraagd of een dorpswinkeltje waar je als sinds mensenheugenis komt. En misschien ken je wel een bijzondere activiteit. Iets waarvan jij denkt: 'Wow, dat dat gewoon in Groningen kan'!
Al dat soort tips horen we graag!

Wat doen we met je informatie?

De informatie die je via onderstaand formulier aan ons verstrekt, is uitsluitend bestemd voor dit project en de reportages die we daarmee, met jouw medewerking, kunnen maken. We delen de informatie niet met anderen, en publiceren deze informatie nooit als je dat niet wilt.

Deel je plek

Geef hieronder jouw favoriete plek door. Insturen kan tot zondag 12 juli. Zie je het formulier niet, klik dan hier.