De Koffiecorner #86: 'Hrustic wil Rembrandt zijn, maar laat hem eerst de kozijnen schilderen'

Martin Drent en Niiwino Geertsema
Martin Drent en Niiwino Geertsema © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema en Martin Drent ontvangen elke week een aantal gasten.
In de eerste Koffiecorner van het nieuwe seizoen is dat Wim Masker, journalist van de Gezinsbode. Met hem praten we over de voorbereiding van FC Groningen, de eerste minuten van Robben en het ontbreken van een spits.
Want wat heeft FC Groningen eigenlijk in de bovenkant van de middenmoot te zoeken zonder spits? En moet de club toch niet eens kijken naar investeerders, vraagt Dick Heuvelman zich af.
Stefan Bleeker is er nog niet bij, want die had betere dingen te doen. Vanwege het ontbreken van een foto van Masker, Drent en Geertsema daarom maar dit kiekje:
Stefan Bleeker op scoutingstrip in Europa
Stefan Bleeker op scoutingstrip in Europa © Maartje Ettema/RTV Noord
- Wim Masker: 'Hrustic wil Rembrandt zijn, maar laat hem eerst de kozijnen schilderen'
- Martin Drent: 'Net als vorig jaar: we missen een spits'
- Niiwino Geertsema: 'Maar mis je niet ook creativiteit daar achter?'
- Wim Masker: 'Ze zien Robben gewoon als bonus'
- Martin Drent: 'Robben mag Thomas Müller ook halen, hoor!'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren. 
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.