Rondje Groningen: Kijken! Stad Groningen in Flight Simulator 2020

De Euroborg in MS Flight Simulator 2020
De Euroborg in MS Flight Simulator 2020 © Cees Wierda/ YouTube
Het moet welhaast een van de meest gedetailleerde games van de afgelopen jaren zijn: MS Flight Simulator 2020. En ook Groningen ziet er spetterend uit in het spel, al is de stad nog niet helemaal bij de tijd...
Elke doordeweekse dag om 21.00 uur zet RTV Noord de leukste en meest opmerkelijke (sociale media) berichten uit Stad en Ommeland op rij. Door de hoeveelheid berichten kan dit artikel wat langer laden.

1) Spektakelstuk

We beginnen op grote hoogte vandaag... met een beklimming én overnachting op de Excalibur klimtoren in Stad.

2) Groningen breidt uit in Flight Simulator

Het kan aan je aandacht ontsnapt zijn, maar Microsoft Flight Simulator 2020 heeft echt spetterend realistische beelden. Groningen is er volop in aanbouw - het Forum laat nog even op zich wachten.

3) Transferdeadline dag

Een dag waarop supporters nauwlettend alle kanalen van FC Groningen in de gaten houden voor nieuws. Dus als er dan ineens iets ánders wordt aangekondigd...

4) Zal hij echt de enige zijn?

Volgens het Dagblad van het Noorden wel. Johan ten Hoove zou als enige toeschouwer FC Groningen - Ajax hebben gezien, vanuit zijn raam in de naastgelegen flat.
Ook bij Noord Vandaag was hij er om over te vertellen...
De FC kijken vanuit je torenflat

5) Oké, nog één keer die wedstrijd dan

Ook voor de taalfanaat (of houtliefhebber) viel er wat te halen.

6) Weer eens wat anders

Dan een advertentie met groothoekfoto's op Funda. Een trailer van een bijzondere te koop staande woning in stad. Iemand een groot aanrecht nodig?
Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Tot morgen!