Competies Donar en Lycurgus stilgelegd: 'We wisten dat het kon gebeuren'

De volleyballers van Lycurgus en de basketballers van Donar komen de komende vier weken niet in actie. Dit als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen.

‘Ergens wisten we natuurlijk dat dit kon gebeuren. We kunnen gelukkig gewoon trainen, maar wel rekening houden met de maatregelen. Maximaal vier mensen op een veld', reageert Lycurgus-coach Arjan Taaij op de website van Lycurgus.

'We zullen heel creatief moeten zijn om ons sportieve programma zo in te richten om conditioneel zo goed mogelijk in orde te blijven. Misschien gaan we dingen doen waar we anders niet aan toe komen. Meer nadruk op fysiek of technisch een aantal dingen oppakken.’

Hervatting in weekend 14/15 november?

IJs en weder dienende hervat Lycurgus op zaterdag 14 november de competitie in eigen hal tegen Bielderman Koetsier SSS uit Barneveld.

De basketbalsters van Martini Sparks moeten ook tot deze datum wachten tot ze weer mogen spelen. Een bezoek aan BC Utrecht Cangeroes staat dan op het programma.

De basketballers van Donar moeten in elk geval nog een dag langer wachten tot de competitie weer hervat wordt. Zij ontvangen op zondag 15 november ZZ Leiden.

FC speelt wél

FC Groningen komt voorlopig wel gewoon in actie, zij het zonder publiek. Zondagmiddag om 16.45 komt FC Utrecht op bezoek in Groningen.

Deel dit artikel:

Recent nieuws