Man raakt gewond bij schietincident in stad Groningen

Bij een schietincident in de stad-Groninger Huygensstraat is dinsdagavond een man gewond geraakt.

Het voorval vond plaats rond 20.40 uur in de Huygensstraat, die in de Grunobuurt ligt. Wat de aanleiding voor het schietincident is, is niet bekend. Ook weet de politie nog niet wie het schot gelost heeft, waarbij een man gewond raakte.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht om verder gecontroleerd te worden op verwondingen. Volgens de politie is hij buiten levensgevaar. De politie zette de Huygensstraat na het schietincident af om te onderzoeken wat zich precies in de straat heeft afgespeeld.

Signalement

De politie probeerde de schutter nog dezelfde avond in de kraag te vatten, maar dat lukte niet. Volgens een getuige fietste de vermoedelijke dader kort na het voorval weg in de richting van de Hoornsediep. Het signalement van de vermoedelijke schutter luidt als volgt:

De politie heeft omwonenden via Twitter opgeroepen zich te melden als zij beschikken over camerabeelden van de Huygensstraat in de richting van het Hoornsediep. Mogelijk kunnen die beelden helpen in de zoektocht naar de dader.

Meer over dit onderwerp:
112nieuws
Deel dit artikel:

Recent nieuws