Verstuur een kaartje met RTV Noord!

Verstuur met RTV Noord een kaartje naar een andere Groninger!
Verstuur met RTV Noord een kaartje naar een andere Groninger! © RTV Noord
Wie in Groningen wil je een kaartje sturen? En wie kan echt wel een opbeurend kaartje gebruiken? Verstuur van 23 november tot en met 13 december een kaartje samen met RTV Noord!
In de actieweken kun je een andere Groninger een kaartje sturen per post. Feliciteer iemand, steek een ander een hart onder de riem of verzend gewoon een vrolijke boodschap naar een andere Groninger.
Dat kan iemand zijn die je goed kent, óf juist iemand die je helemaal niet kent. Bezorg een ander een fijn moment. Een klein gebaar met grote waarde - en zo maken we onze provincie nog net wat mooier.
Dit zijn de mogelijkheden:

1. Verstuur zelf een kaartje

Wanneer je iemand kent die wel een kaartje in de brievenbus verdient, kun je diegene gemakkelijk een RTV Noord kaart sturen met jouw boodschap op de achterzijde. Wij zorgen ervoor dat de kaart wordt gedrukt en wordt verzonden naar het juiste adres.

2. Geef iemand op!

Je kunt er ook voor kiezen om een dierbare op te geven via de actiepagina. Je kunt iemand opgeven in de volgende vier categorieën:
1. Iets te vieren
2. Hart onder de riem
3. Beterschap
4. Vrolijke boodschap
Je vult de gegevens in van degene die je wilt aanmelden en deze persoon wordt direct vermeld op onze actiepagina (uiteraard zonder adresgegevens). Andere Groningers kunnen nu een kaartje sturen naar de mensen die zijn aangemeld. Je kunt dus zomaar kaarten krijgen van een heleboel onbekenden! Zo maken we onze provincie met elkaar nóg mooier.

Hoe werkt het opgeven?

Bij het opgeven van iemand, kies je één van deze categorieën en vervolgens vertel je waarom jouw dierbare een kaartje verdient. Jouw verhaal wordt niet gepubliceerd, maar komt wel binnen bij ons op de redactie. We kunnen dan contact met je opnemen, want elke dag zoeken we een mooi verhaal uit waar we aandacht aan besteden bij RTV Noord.