De Koffiecorner #100: 'Donar wil Europese bubbel naar Groningen halen'

Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in De Koffiecorner Extra (met volgende week een nieuwe naam voor de podcast).

Met Donar-bestuurslid Gert-Jan Swaving bespreken we de wens van Donar om de Europese bubbel naar MartiniPlaza te halen. Een dolblije Hossein Ghanbari (Lycurgus) vertelt over zijn gekregen verblijfsvergunning en Iraanse rijstijl.

Voor de rest bespreken we de prestaties van Marcel Bosker en Aveline Hijlkema op het NK Allround, de Russische avonturen van Amysoft Lycurgus, Hans Nijland die het boek over de Oldambster voetbalgeschiedenis krijgt en Siemen Mulder. Want hoe rijdt hij naar zijn VAR-hokje met een achillespeesblessure?

Een zulfie het winterzonnetje (Foto: Karel-Jan Buurke/RTV Noord)

-Geert-Jan Swaving: 'Vanuit Rusland kunnen ze hier op het vliegveld landen'
-Hossein Ghanbari: 'Ik weet niet wat ik met mijn gevoelens moest, dus ik belde Taaij'
-Henk Elderman: 'Bosker moet opschieten, Roest is een generatiegenoot!'
-Karel-Jan Buurke: 'Foto's van Gall en mij in Oekraïne moeten we maar niet plaatsen..'
-Niiwino Geertsema: 'Mulder was de beste VAR van het afgelopen weekend'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel:

Recent nieuws