Rondje Groningen: Flinke reclame voor de hogedrukspuit

Wiebes wordt volledig afgebrand, de bietn moeten bevrijd worden en in Veendam roken volwassenen in een speeltoestel voor kinderen. Het is weer tijd voor Rondje Groningen!

Elke doordeweekse dag om 21.00 uur zet RTV Noord de leukste en meest opmerkelijke (sociale media) berichten uit Stad en Ommeland op rij. Door de hoeveelheid berichten kan dit artikel wat langer laden.

1) De reflectie helpt een handje

Voor een bijzondere plaat van het prachtige Hoofdstation.

2) Rookhok van de kinderen veroverd

Fotograaf Reyer Boxem kwam dit knusse rookhokje tegen.

3) Struinen door Bourtange

YouTubers Tip de Bruine Labrador maken graag wandelingen door heel Europa. Vandaag houden ze het dicht bij huis (al vinden ze dat zelf niet, zo klinkt het): Bourtange.

4) Afscheid

Twitteraar 112regioflits neemt zienderogen afscheid van de Renneflat in Stadskanaal.

5) De Bietn bent overal!

We hadden commotie over de bietencampagne omdat je de typische bietenlucht minder zou ruiken, TikTokTammo ging viraal met zijn 'DIKKE BAK BIETN JONG!' en nu Tammo's nummer en video over die bieten offline moest worden gehaald vanwege een rechtenkwestie, is daar weer een campagne op bedacht: #FreetheBietn. We bent nog niet van de bietn af.

6) Ook Pietn willen freetheBietn

Piet van Dijken in ieder geval wel.

7) Wiebes volledig afgebrand

De minister die verantwoordelijk is voor de Toeslagenaffaire, het Groningse gas en eerder al de eveneens Groningse Belastingdienst, wordt he-le-maal afgebrand door NRC- en Radio 1-columnist Marcel van Roosmalen.

8) Reclame voor de hogedrukspuit

Fraaie timelapse hoe de DOT in stad Groningen wordt schoongemaakt (en wordt klaargestoomd voor zijn kerstbal-uitdossing).

Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Hier zie je de vorige edities. En nu zeggen we: tot morgen!

Meer over dit onderwerp:
rondjegroningen
Deel dit artikel:

Recent nieuws