Politie zoekt getuigen van aanrandingen in de Stad

Politie zoekt getuigen van aanrandingen in de Stad
GRONINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van meerdere aanrandingen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden in de stad Groningen.
Woensdagavond rond 18.20 uur werd een vrouw aan de Kruitgracht in de Stad lastig gevallen door een nog onbekende man. Afgelopen weekend overkwam dat drie andere vrouwen.

Twee van deze incidenten vonden plaats op zaterdagavond, omstreeks 20.45 uur op de Bloemsingel en omstreeks 21.40 uur op de Antonius Deusinglaan. De derde vrouw werd in de nacht van zondag op maandag om 0.10 uur lastig gevallen op de Hardewikerstraat. Door tegenstribbelen en geschreeuw van de vrouwen, wisten de vrouwen te ontkomen en ging de dader er vandoor.
De vrouw aan de Antonius Deusinglaan werd te hulp geschoten door twee vrouwen op een fiets. De vrouw aan de Hardewikerstraat werd na het incident aangesproken door een jongeman, vermoedelijk een student. De politie zou graag in contact komen met deze mensen.
De politie roept mensen die meer informatie hebben over deze incidenten op om te bellen naar 0900-8844. Ook vrouwen die de laatste paar weken in dezelfde omgeving zijn lastig gevallen door een man, kunnen contact opnemen met de politie.