Ruime winst The Knickerbockers

GRONINGEN - In de Eerste Klasse E won The Knickerbockers uit Groningen de thuiswedstrijd tegen BCV uit Bergum met 4-1.
Lútzen Brink was de grote man voor de ploeg van trainer Marc van Meel met drie treffers. De vierde treffer kwam op naam van Wouter van Looyengoed. The Knickerbockers maakte de hoge positie op de ranglijst volledig waar.
Viboa won in Winsum met 2-0 van Eems Boys uit Delfzijl. Na een 0-0 ruststand opende Henri Bierling acht minuten na rust de score. In de blessuretijd stelde Bram Blom de zege veilig, nadat Eems Boys in de tweede helft nadrukkelijk op jacht was geweest naar de gelijkmaker.
CVVB won in Leeuwarden met 1-0 van Blauw Wit '34. Jake Smit maakte in de 72e minuut de winnende treffer. CVVB was de betere ploeg en won verdiend.
Holwierde won op eigen veld met 3-1 van Drachtster Boys. Jermaine Kasto scoorde voor de pauze. Danny de Vries en Jan Peter Lageman zorgden na de thee voor de 3-0 voorsprong. In de slotfase redden de gasten nog de eer.
The Knickerbockers heeft 22 punten uit 9 wedstrijden en staat derde. CVVB en Viboa staan respectievelijk vijfde en zesde. Holwierde is geklommen naar de negende plek en Eems Boys blijft elfde.